Cosy Comfort

Elke kamer in Azul heeft haar eigen identiteit: van intiem tot groots en van saliegroen tot – hoe kan het ook anders – Azulblauw. Daarbij is het authentieke van het pand gecombineerd met hedendaagse comfort en stijl voor een onvergetelijk verblijf aan de kust. 

Al onze kamers voorzien van een groot bed, 180×210, eigen badkamer met wastafel, heerlijke douche en toilet. Ook hebben alle kamers ruimte om je kleding op te hangen en zijn ze voorzien van WIFI.

Faciliteiten Cosy Comfort

Service

Tussen 07:30u en 19:00u zijn wij aanwezig om jullie dag goed te starten of juist perfect af te sluiten. Buiten deze tijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Inchecken kan bij ons vanaf 15:00u. Kom je later aan dan 19:00u horen we dit graag, dan is er altijd iemand aanwezig om je op te vangen. Check-out is om 11:00u, zo is er voldoende tijd om uitgebreid te ontbijten en je tas in te pakken, en toch nog je dag rustig te beginnen. Wil je wat langer blijven liggen? Laat het ons weten, dan kijken we graag of dat mogelijk is.

Parkeren in de buurt

Parkeren kan op loopafstand van het Boetiek Hotel; Navigeer naar de Doelweg in Goedereede en volg de bordjes Parkeerplaats Centrum in ’t Hof. Het is niet mogelijk om bij de hoofdingang van het hotel te komen met je auto – het centrum van Goedereede is namelijk autoluw en dit willen we graag zo houden – dus daarom willen we je vriendelijk vragen om je auto op de parkeerplaats te zetten.

Slecht ter been of gewoon superveel bagage bij je? Geef dan even een seintje.

Boek Cosy Comfort

Available
Booked
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
Please select a date first.

Betaal direct met o.a. iDeal en Creditcard

Vertoef in onze heerlijke tuin

De prachtige nieuw aangelegde binnentuin biedt ruimte om rustig je kopje koffie te drinken en een boekje te lezen. De grote bomen bieden genoeg schaduwrijke plekjes. Aan de voorzijde van het pand kun je plaatsnemen op één van de terrassen van de naastgelegen cafés/restaurants.