Onze kamers

Elke kamer in Azul heeft haar eigen identiteit: van intiem tot groots en van saliegroen tot – hoe kan het ook anders – Azulblauw. Daarbij is het authentieke van het pand gecombineerd met hedendaagse comfort en stijl voor een onvergetelijk verblijf aan de kust. 

Al onze kamers voorzien van een groot bed, 180×210, eigen badkamer met wastafel, heerlijke douche en toilet. Ook hebben alle kamers ruimte om je kleding op te hangen en zijn ze voorzien van WIFI.

Cosy Comfort

Deze cosy kamer is klein maar fijn! Ondanks het formaat is deze kamer van alle gemakken voorzien en vind je hier ook onze extra grote tweepersoonsbedden, ruimte om je kleding op te hangen en natuurlijk een eigen badkamer met heerlijke douche en toilet. Je kunt de cosy kamers op de eerste verdieping vinden met haar karakteristieke hoge plafonds en authentieke balken.

Comfort double

Iedere kamer is weer anders, maar biedt uiteraard wel dezelfde comfort! Onze Comfort Double kamers bevinden zich op de benedenverdieping grenzend aan de binnentuin en zijn voorzien van extra groot tweepersoonsbed, eigen badkamer met douche en toilet en natuurlijk de mogelijkheid om je kleding op te hangen.

Comfort +

Onze romantische comfort + kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn kenmerkend met prachtig hoge plafonds met authentieke balken. Uiteraard zijn ook deze kamers voorzien van extra grote tweepersoonsbedden, een badkamer met heerlijke douche en toilet.

Family Suite

Onze familiekamers hebben een extra groot tweepersoonsbed en een (of wanneer gewenst twee) enkele bedden, ideaal voor gezinnen of vrienden die het geen probleem vinden om in een kamer te slapen. De familiekamer is voorzien van een eigen badkamer met heerlijke douche en toilet, voldoende opbergruimte voor je kleding en toilettassen.

Studio's

Onze ruime sfeervolle studio's grenzen aan de achterzijde van het pand (begane grond) en hebben een eigen opgang direct aan een hofje. In de studio's vind je een klein keukentje met koffiezetapparaat, combimagnetron en waterkoker. De studio's zijn extra ruim en voorzien van een slaapkamer met badkamer en keuken met eethoek en een knus zitje.