Praktische informatie

Het Boetiek hotel bestaat uit twee panden, maar de hoofdingang bevindt zich aan de kant van de markt in Goedereede. De entree is niet te missen; gezien haar historische achtergrond valt de klassieke uitstraling met grote, groene deuren en gouden ornamenten direct op. 

Azul heeft een supercentrale ligging op de kop van eiland Goeree-Overflakkee tussen de leukste bezienswaardigheden die in de omgeving te vinden zijn. Wij vertellen je graag over de mooiste plekjes van het eiland.

Service

Tussen 07:30u en 19:00u zijn wij aanwezig om jullie dag goed te starten of juist perfect af te sluiten. Buiten deze tijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Inchecken kan bij ons vanaf 15:00u. Kom je later aan dan 19:00u horen we dit graag, dan is er altijd iemand aanwezig om je op te vangen. Check-out is om 11:00u, zo is er voldoende tijd om uitgebreid te ontbijten en je tas in te pakken, en toch nog je dag rustig te beginnen. Wil je wat langer blijven liggen? Laat het ons weten, dan kijken we graag of dat mogelijk is.

Parkeren in de buurt

Parkeren kan op loopafstand van het Boetiek hotel; Navigeer naar de Doelweg in Goedereede en volg de bordjes Parkeerplaats Centrum in ’t Hof. Het is niet mogelijk om bij de hoofdingang van het hotel te komen met je auto – het centrum van Goedereede is namelijk autoluw en dit willen we graag zo houden – dus daarom willen we je vriendelijk vragen om je auto op de parkeerplaats te zetten.

Slecht ter been of gewoon superveel bagage bij je? Geef dan even een seintje.